Newcastle belt met PSV over Erik Pieters

Newcastle United heeft donderdag na het vertrek van linksback José Enrique razendsnel gehandeld door zich bij PSV te melden voor Erik Pieters. The Magpies zouden de Eindhovenaren volgens de Engelse media via de telefoon hun interesse kenbaar gemaakt hebben, waarna Technisch manager Marcel Brands namens PSV om bedenktijd heeft gevraagd.

De linksback heeft er nooit een geheim van gemaakt om ooit eens in het buitenland te spelen en een overgang naar de Premier League en dan met name naar Newcastle United, waar zijn goede vriend Tim Krul speelt.

De vertrekwens van Pieters werd helemaal concreet toen hij zondagochtend moest vernemen dat niet hij maar Abel Tamata in de basis zou starten als linksback. De jongeling faalde, waarna Pieters in de tweede helft alsnog op mocht draven in het elftal van Fred Rutten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.