PSV richt pijlen op Niklas Moisander

PSV ziet in AZ-verdediger Niklas Moisander een aanwinst voor de achterhoede, zo weet De Telegraaf te melden. De club uit Eindhoven moet vijf miljoen euro over hebben om de 25-jarige Fin weg te kapen uit Alkmaar.

AZ zou ondertussen al driemaal een bod hebben ontvangen van PSV, die voorlopig niet meer dan drie miljoen euro over heeft voor Moisander. De verdediger, die afgelopen zondag nog met zijn werkgever van de Eindhovenaren wist te winnen, zou wel oren hebben naar een overgang richting Eindhoven.

Moisander en zijn zaakwaarnemer hebben nog niet gereageerd op de interesse van PSV. Bij AZ zijn de op de hoogte dat de linkspoot open staat voor een sportieve verbetering. De ploeg van Fred Rutten versterkte zich deze transferperiode voornamelijk op het middenveld, maar ook de verdediging heeft nieuwe impulsen nodig.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer