PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Eto’o wordt ploegmaat van Balasz Dzsudzsak’

Samuel Eto’o zet zijn rijke carrière mogelijk voort in Rusland. Zijn Italiaanse club Internazionale is in gesprek met het kapitaalkrachtige Anzhi Makhachkala om een transfer van de dertigjarige spits te bewerkstelligen, meldt het ANP.

Met de overgang van de viervoudig voetballer van het jaar in Afrika zou een bedrag van dertig miljoen euro zijn gemoeid. Inter liet eerder deze maand al weten geld nodig te hebben. Daardoor zou bij een goed bod ook Wesley Sneijder mogen vertrekken.

Eto’o speelde in Spanje bij Real Madrid, Real Mallorca en Barcelona. Met die laatste club won hij in 2006 en 2009 de Champions League. In zijn eerste seizoen bij Inter veroverde hij vorig jaar meteen drie hoofdprijzen. Met 199 doelpunten in 366 competitiewedstrijden beschikt hij bovendien over indrukwekkende persoonlijke statistieken.

De Kameroener zou in Rusland ploeggenoot worden van onder andere Mbark Boussoufa, Roberto Carlos, Balázs Dzsudzsák en Yuri Zhirkov.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.