PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Micheal Ball vindt na twee jaar eindelijk weer een club

Michael Ball heeft met Leicester City een nieuwe werkgever gevonden. De 31-jarige verdediger, die in het verleden uitkwam voor PSV, zat al sinds juli 2009 zonder club. Bij Leicester zette de achterhoedespeler zijn handtekening onder een eenjarig contract, met een optie voor nog één seizoen.

De Engelsman wordt bij zijn nieuwe club herenigd met trainer Sven-Göran Eriksson, met wie hij eerder samenwerkte bij Manchester City. De oefenmeester wil de dertiger een nieuwe kans geven. “Hij komt terug van een lange blessure, maar ik denk dat de kans groot is dat hij zijn oude niveau weer zal halen. Als hem dat lukt, is hij een koopje voor ons.”

Volgens de Zweedse trainer kan Ball zowel binnen als buiten het veld een belangrijke rol spelen. “Hij zal zeker wat toevoegen aan onze selectie. Hij heeft zowel op het veld als in de kleedkamer een goede invloed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.