PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Newcastle United aast op Erik Pieters’

Alan Pardew moest even wachten, maar kon Erik Pieters zondag na rust wel zien spelen. De manager van Newcastle United was naar Alkmaar gereisd om de verdediger van PSV te bekijken. De international startte echter niet in de basis.

Trainer Fred Rutten gaf de voorkeur aan Abel Tamata, tot onvrede van de jarige Pieters. “Als je zo goed als honderd procent fit bent, wil je altijd spelen. Misschien heeft het wel verkeerd uitgepakt, maar dat is achteraf natuurlijk makkelijk praten”, bromde hij na de 3-1 nederlaag.

Volgens Engelse kranten ziet Newcastle United in Pieters een opvolger van Jose Enrique, die op weg is naar Liverpool. Ook de prestaties van Ola Toivonen werden door Pardew nauwlettend in de gaten gehouden. Van concrete belangstelling is wat betreft de Zweed echter geen sprake.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.