PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV op tribune voor Everton Ramos da Silva

Everton Ramos da Silva staat naar eigen zeggen in de belangstelling van verschillende clubs, dat vertelt de aanvaller van Heracles Almelo voor de camera’s van Eredivisie Live. De Braziliaan maakte zaterdagavond in het duel met RKC Waalwijk (2-2) de openingstreffer.

“Ik heb gehoord dat een paar clubs belangstelling in mij hebben”, begint hij. “Als dat goed is voor mij en voor Heracles dan zie ik een overstap wel zitten. Als dat niet het geval is dan blijf ik graag bij Heracles. Ik voel me thuis hier.”

Marcel Brands, technisch manager van PSV, zat zaterdagavond op de tribune tijdens het duel met RKC. “Dat zou mooi zijn”, aldus Everton. De beleidsbepaler heeft ook Jeroen Zoet aan het werk gezien. De talentvolle doelverdediger speelt dit seizoen op huurbasis voor RKC en is eigendom van de Eindhovenaren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.