PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Andreas Isaksson wil graag bijtekenen bij PSV

Andreas Isaksson heeft het naar zijn zin bij PSV. De Zweedse doelverdediger heeft nog een contract tot 2012 bij de Nederlandse topclub, maar de doelman hoopt dat de Brabanders zijn contract willen verlengen. De 29-jarige keeper is al drie seizoenen de eerste keus onder de lat bij de Rood-Witten.

“Ik ben een van de spelers die hier al wat langer zit. Het verloop is hier weliswaar groot, maar ik heb het enorm naar mijn zin. Het duurt niet meer zo lang voor mijn contract afloopt en ik ben hier nog geen kampioen geworden. We waren de afgelopen seizoenen wel dichtbij, maar waren uiteindelijk net niet goed genoeg”, vertelt de routinier tegenover het Zweedse Expressen.
Onlangs zou Galatasaray interesse hebben getoond in Isaksson, maar volgens de keeper is daar niets van waar. “De interesse van Galatasaray is onzin. Ik wil graag bijtekenen. We hebben nog niet om de tafel gezeten, maar ik heb zeker oren naar een langer verblijf”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.