PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil Bukykin als El Hamdaoui niet haalbaar is

PSV is nog altijd op zoek naar een ervaren centrumspits. Als Mounir El Hamdaoui niet haalbaar blijkt, komt Dmitri Bulykin in beeld.

De Rus scoorde vorig seizoen liefst 21 keer voor ADO Den Haag, maar werd gehuurd vanAnderlecht. De Belgische club wil hem nu alleen verkopen. PSV heeft de spits op het lijstje kandidaten staan, maar wel onder de naam van El Hamdaoui.

Pas zodra blijkt dat Ajax definitief niet wil meewerken aan een transfer van de Marokkaan, zullen de Brabanders overgaan op plan B: Bulykin. PSV heeft tot 1 september om een beslissing te nemen, die dag sluit de transfermarkt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.