PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV neemt Kroatische middenvelder op proef

Marko Dugandžić krijgt volgende week de kans een contract af te dwingen bij PSV. De Kroatische middenvelder komt enkele dagen op proef in Eindhoven, meldt de voorzitter van zijn huidige club NK Osijek.

De zestienjarige Dugandžić staat te boek als een groot talent binnen NK Osijek. De voorzitter van de club houdt dan ook rekening met een vertrek van de tiener, maar vindt dat niet per se vervelend. “Het is goed dat Europa bekend raakt met onze talenten. Het is goed voor de reputatie van de club en de stad dat hier veel talenten zijn.”

“Een eventuele overgang zal echter niet zo makkelijk gaan. Hij is nog minderjarig dus dat zou betekenen dat zijn hele familie naar Nederland zou moeten verhuizen”, zegt de preses tegenover de krant Glas Slavonjie. Dugandžić spelede in het verleden voor Kroatië onder-15.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.