PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Rutten denkt prima met El Hamdaoui te kunnen werken

Fred Rutten is niet bang om in de toekomst met Mounir El Hamdaoui te werken. De oefenmeester van PSV hoopt op de komst van de aanvaller, maar Ajax weigert voorlopig mee te werken. De Amsterdammers verlangen een bedrag van ongeveer vier miljoen euro, PSV vindt dat teveel voor een speler die bij de beloften speelt.

”Eljero Elia was ook niet de gemakkelijkste. En toen ik Romano Denneboom naar FC Twente haalde, verklaarde iedereen mij voor gek. Je probeert een verhouding mens-mens te krijgen. Als de speler mij kan raken, kan ik hem ook raken. En als ik hem kan overtuigen met mijn technisch verhaal, ben je al een heel eind,” zegt Rutten tegen VI. ”Mensen spreken me er wel op aan. Dat kun jij wel, zeggen ze dan. Denk ik zelf ook wel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.