PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dmitri Bulykin heeft al gesprek met PSV gehad

Dmitri Bulykin staat in de belangstelling van PSV, dat vertelt de aanvaller in diverse Belgische kranten, waaronder Het Nieuwsblad. Marcel Brands, technisch manager van de Eindhovenaren, ontkende onlangs dat de Nederlandse topclub belangstelling zou hebben in de routinier, maar volgens Bulykin zijn er al gesprekken geweest.

“Ik heb al een beetje gepraat met PSV. Het is een hele mooie club, maar het is nu een zaak voor de clubmanagers en mijn manager. PSV kent mijn salaris. Mijn transferprijs van twee miljoen vinden ze nog te hoog, maar misschien is er eind deze week nog nieuws”, aldus Bulykin.

De 31-jarige spits is eigendom van RSC Anderlecht, maar mag die club verlaten. Het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor ADO. In dertig competitiewedstrijden wist Bulykin 21 keer het net te vinden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.