PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ibrahim Afellay loopt zware blessure op

Manchester United heeft zaterdagavond een oefenduel tegen FC Barcelona gewonnen. De Engelsen waren in Washington met 2-1 te sterk voor de Catalanen, waar Ibrahim Afellay uitviel met een vervelende blessure. De Nederlander heeft een spierscheuring opgelopen en is zeker enkele weken uitgeschakeld.

Er waren liefst 80.000 toeschouwers afgekomen op het duel en die zagen Nani in de 22e minuut voor het eerst scoren. Een kwartier voor tijd leek Thiago Alcantara de eindstand op 1-1 te bepalen, maar Michael Owen maakte er zes minuten voor tijd 2-1 van.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.