PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Club meldt zich voor Orlando Engelaar

Orlando Engelaar krijgt deze zomer mogelijk toch de transfer waar hij op hoopt. PSV bevestigt tegenover het Eindhovens Dagblad dat één club serieus in de markt is voor de middenvelder.

Technisch directeur Marcel Brands bevestigt in de krant dat één club zich officieel gemeld heeft voor Engelaar in Eindhoven. Om welke club het gaat wil PSV niet verklappen. Volgens Brands gaat het in elk geval niet om het Franse Girondins de Bordeaux, zoals Canal+ eerder meldde.

Engelaar heeft in Eindhoven nog een contract tot 2013. De middenvelder en de club brachten eerder al naar buiten dat beide partijen wilden luisteren wanneer zich een mogelijk nieuw avontuur voor de oud-international voordeed.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.