PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Engelaar: ‘Er is genoeg interesse voor mij’

PSV-voetballer Orlando Engelaar claimt in de belangstelling te staan van andere clubs. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Volgens Engelaar, die mag vertrekken bij PSV, is er sprake van serieuze interesse. Om welke clubs het gaat wil Engelaar niet zeggen. De belangstelling komt niet als een verrassing voor trainer Fred Rutten. “Orlando is gewoon een hele goede voetballer en trekt uiteraard belangstelling”, zegt de coach.

Engelaar heeft sinds kort een nieuwe rol bij PSV. Rutten posteert hem in de verdediging. Hoewel hij daar in eerste instantie wat moeite mee had, voelt hij zich nu thuis. “Het gaat lekker, ik kom vaak in balbezit. Dat is mooi als je balverliefd bent zoals ik”, aldus Engelaar.

Ondertussen is nog onduidelijk wat de ernst van de blessure van Zakaria Labyad is. Hij raakte in Engeland geblesseerd tijdens het trainingskamp van de club. Wanneer de pijn niet verdwijnt zal de medische staf van PSV hem verder onderzoeken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.