PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ola Toivonen definitief eerste aanvoerder van PSV

Ola Toivonen zal aankomend seizoen de aanvoerder van PSV zijn. Afgelopen seizoen droeg Orlando Engelar die band, maar de middenvelder mag de club deze zomer verlaten. Hoofdtrainer Fred Rutten gaf eerder aan dat Engelaar de eerste aanvoerder zou blijven en Toivonen de tweede, maar de oefenmeester heeft besloten de Zweed definitief aanvoerder van de Eindhovenaren te maken.

“Ik ben tevreden over het feit dat het herkenbaar wordt hoe het team wil spelen. We hebben nog veel jeugdigheid, waardoor je wisselingen krijgt in het niveau van het spel. We moeten naar stabiliteit toegroeien, krijgen nog te makkelijk goals tegen. Dat moeten we elimineren”, vertelt de keuzeheer op het digitale thuis van de Nederlandse topclub.

PSV was vrijdagavond met 2-3 te sterk voor het Engelse Middlesbrough. Georginio Wijnaldum, Jeremain Lens en Genero Zeefuik waren trefzeker voor de Rood-Witten. Afgelopen woensdag werd er met 1-3 van Nottingham Forest gewonnen. Toen maakten Wijnaldum (2) en Mertens de doelpunten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.