Ook PSV geinteresseerd in Dmitri Bulykin

De Russische aanvaller Dmitry Bulykin heeft nog geen beslissing genomen over de zijn toekomst. De spits is na een uitstekend seizoen bij ADO Den Haag gewild door verschillende Europese clubs.

De aanvaller, die onder contract staat bij Anderlecht, claimde onder meer een aanbieding te hebben ontvangen van Ajax. Dat wordt door de Amsterdammers tegengesproken. Maar de zaakwaarnemer van Bulykin weigert de deur naar Amsterdam te sluiten en maakt en passant ook de belangstelling van PSV en Girondins de Bordeaux openbaar.

“Ook hier speelt de hoge prijs een rol”, zegt de agent van de spits in Het Nieuwsblad. “Het wordt allicht één van die clubs. Ajax kan nog, maar het zal niet voor morgen zijn. Daarvoor moeten de partijen eerst wat water bij de wijn doen.” Bulykin zelf bevestigde maandag reeds aanbiedingen van ‘enkele clubs’ op zak te hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.