PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Nordin Amrabat heeft geen wrok jegens PSV

Nordin Amrabat vertrok in de winterstop van het afgelopen seizoen bij PSV. In Eindhoven was de aanvaller niet zeker van een basisplek. Hij koos voor een overstap naar Turkije.

In Kayserispor vond Amrabat een nieuwe werkgever. Ondanks het feit dat zijn laatste maanden bij PSV zeker niet gemakkelijk waren, is Amrabat allesbehalve negatief over de Eindhovense club. “Ik koester geen revanchegevoelens tegenover PSV, maar keer er ook niet terug. Ik heb er een mooie tijd gehad, maar daar staat nu een streep onder”, aldus Amrabat in De Telegraaf.

Onder meer PSV-trainer Fred Rutten was na het vertrek van Amrabat positief over de jonge aanvaller, die voor vier seizoenen tekende in Turkije. “Leuk, als de trainer zegt dat hij me nog had kunnen gebruiken. Dat zegt wel iets over mij”, gaat Amrabat verder in de krant. De aanvaller wil nu vooral slagen in Turkije.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.