PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Afellay hoopt op meer speelminuten bij FC Barcelona

Ibrahim Afellay wil zich bewijzen bij FC Barcelona. De middenvelder hoopt komend seizoen meer minuten te maken en is van plan zijn beste beentje voor te zetten.

FC Barcelona rondde afgelopen week de komst van Alexis Sánchez af. Dit betekent dat Afellay er een nieuwe concurrent bij heeft in Catalonië. Italiaanse en Engelse media speculeerden volop over een mogelijke verhuur van de Oranje-international, maar Afellay zelf wil zich laten zien bij FC Barcelona.

“Ik hoop dat ik net zoals vorig seizoen fit blijf en zoveel mogelijk zal spelen bij FC Barcelona”, zegt Afellay in gesprek met Marca. “Ik kan alleen maar mijn best doen, elke dag hard werken, laten zien wat ik in huis heb en tonen dat ik het niveau van FC Barcelona aan kan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.