PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Politie ontkent aanval op Danko Lazovic met taser

De Russische politie ontkent Danko Lazovic in het uitduel met Volga Nizhny Novgorod bewerkt te hebben met een stroomstootwapen. De oud-PSV-spits claimde op 19 juni ‘aangevallen’ te zijn door een agent.

Na uitvoerig onderzoek maken de autoriteiten donderdag bekend dat niet het stroomstootwapen, maar een stoeltje dat Lazovic raakte de oorzaak is van de brandwonden op het lichaam van Lazovic. De politie en bestuursleden van de thuisclub ontkennen dat er sprake was van een gerichte actie van de agent in kwestie.

Zenit Sint-Petersburg diende na afloop van het duel een officiële klacht in, maar lijkt geen gehoor te krijgen. Wel moet Volga Nizhny Novgorod vrezen voor een sanctie. Of de Russische bond akkoord gaat met de uitkomst van het eerste onderzoek is nog niet bekend.

“In eerste instantie wilde de politie Lazovic raken, maar op het laatste moment was er het besef dat het om een speler ging. Hij is met geen vinger aangeraakt”, verklaart Volga-voorzitter Aleksei Goikhman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.