PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Danny Koevermans verliest bij debuut voor Toronto FC

Danny Koevermans maakte donderdag zijn officiële debuut namens Toronto FC. De spits speelde de hele wedstrijd mee tegen FC Dallas, maar kon een 0-1 nederlaag niet voorkomen.

Aron Winter, coach van Toronto, had voor het competitieduel basisplaatsen ingeruimd voor topaankopen Torsten Frings en Koevermans. Beide spelers speelden de hele wedstrijd, maar onder toeziend oog van ruim 21.000 fans werd er desondanks verloren.

Toch was Koevermans niet ontevreden, vertelt hij op de website van zijn management Sport-Promotion. “Het was hard werken vanavond. Ik moet nog even wennen aan de warmte. Ik ben zeker twee à drie kilo vocht verloren. Maar al met al ben ik niet ontevreden, ondanks de nederlaag. We moeten duidelijk nog aan elkaar wennen in het veld.”

Toronto trad in totaal met vijf nieuwe spelers aan, waardoor de vastigheden nog ver te zoeken waren. Koevermans: “Er zijn veel nieuwe spelers aangetrokken, de laatste (Eddy Viator, red.) zelfs een dag voor de wedstrijd. Dat heeft tijd nodig om op elkaar ingespeeld te raken. Toch zag je dat er al lijn in ons spel zat. We hebben kansen kunnen creëren, maar ik moet eerlijk zijn: Dallas was de bovenliggende partij. Die ploeg is al geruime tijd bij elkaar en dat kon je merken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.