PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV haalt jeugdspelers nog niet bij eerste elftal

Marcel Ritzmaier, Youness Mokhtar, Imad Najah, Mephis Depay en Jason Bourdouxhe mochten zich de afgelopen weken bewijzen aan trainer Fred Rutten. De coach van PSV is tevreden over de jeugdspelers, al zullen ze nog niet bij het eerste elftal gehaald worden. Dat zegt hij op de clubsite.

“Het zijn jonge jongens, maar de stap naar PSV 1 is groot. Er zit absoluut progressie in en sommige spelers hebben zich goed ontwikkeld, maar spelers hebben ook een grens. Al met al ben ik best wel content. Het is leuk om met die jongens aan de gang te gaan, dan zie je dat ze talent hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.