PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Georginio Wijnaldum geniet van vrijheid bij PSV

Georgino Wijnaldum toont zich tot dusver zeer tevreden over de manier waarop hij zich bij zijn nieuwe club PSV kan manifesteren. De middenvelder, die onlangs overkwam van Feyenoord, zegt vrijheid te krijgen van coach Fred Rutten.

In de eerste oefenwedstrijden speelde hij voornamelijk als rechtermiddenvelder van de Eindhovense formatie. Helemaal vast is zijn rol naar eigen zeggen echter niet. “Ik krijg de vrijheid van de trainer om het zo in te vullen als ik wil”, zo laat de twintigjarige Wijnaldum weten in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Hij liet eerder al weten een goed gevoel te hebben bij de samenwerking met Rutten. “We hebben uitgebreid over zijn en mijn leven gesproken en dat voelde goed en vertrouwelijk aan.” De geboren Rotterdam is ook te spreken over het samenspel met Ola Toivonen, ondanks het feit dat de Zweed een concurrent lijkt te zijn in de strijd om de positie achter de spitsen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.