‘Khalid Sinouh wordt tweede keeper van PSV’

Khalid Sinouh heeft de concurrentiestrijd met Cassio Ramos voor de plek achter Andreas Isaksson gewonnen. Volgens het Eindhovens Dagblad wordt de routinier vrijwel zeker benoemd tot vaste tweede keeper.

Sinouh werd deze zomer door PSV overgenomen van FC Utrecht en moest samen met Ramos uitvechten wie er tijdens de competitie op de bank komt te zitten. Volgens de krant heeft de Marokkaan die strijd dus gewonnen, al heeft trainer Fred Rutten dit nog niet bevestigd.

De ervaren Sinouh heeft volgens het ED een belangrijke rol binnen de selectie van PSV. Hij is een motivator en probeert jonge spelers zoveel mogelijk te helpen. De Eindhovense club is dan ook zeer content met de goalie.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer