Brands wil Toivonen voor PSV behouden

Ola Toivonen sloot zondag niet uit dat hij nog voor het sluiten van de transfermarkt vertrekt. Bovendien toonde hij zich niet erg happig op een eventuele contractverlenging. Marcel Brands hoopt de Zweed desondanks te behouden.

Technisch directeur Brands wil zo spoedig mogelijk met Toivonen om de tafel gaan zitten om een contractverlenging te bespreken en wil de Zweed zeker niet verkopen. “Ola is erg belangrijk voor PSV”, zegt de directeur in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Fred Rutten, coach van PSV, heeft Toivonen aangewezen als nieuwe aanvoerder van de club. De trainer wil zich niet bezighouden met een eventueel vertrek van de offensieve middenvelder. ”Dat is aan Marcel Brands. Tot eind augustus kan er nog veel gebeuren, leert de ervaring.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer