PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Huub Stevens ziet Feyenoord wel zitten’

Feyenoord is vlak voor het begin van het seizoen opzoek naar een nieuwe trainer. De supporters zien het liefst Willem van Hanegem of Louis van Gaal naar Rotterdam komen. Het AD sprak met een aantal mogelijke kandidaten. Deel 1, Huub Stevens.

De 57-jarige Limburger is sinds zijn ontslag in april bij Red Bull Salzburg zonder club. Stevens heeft als grootste prestatie in zijn loopbaan nog altijd de UEFA Cup-winst met Schalke 04 in 1997 op zijn naam staan. Daarna kende hij avonturen met wisselend succes. Stevens was eerder, van 2008 tot 2009, trainer bij een andere topclub, PSV. In Eindhoven slaagde hij niet.

Huub Stevens:
‘Ik ben niet benaderd dus hoef ik me niet uit te spreken of ik wel of niet bij Feyenoord wil werken’, begint Stevens. ‘Maar ik draai er niet omheen. Feyenoord is een mooie club waar juist nu veel trainers een uitdaging in kunnen zien. Ik ook, zeker wel. Wie mij kent, weet dat dit een club is die me aanspreekt, dat is geen nieuws.’

‘Het is een club vergelijkbaar met de ambiance van Schalke 04, een club voor gewone, hartstochtelijke mensen. Ik ben geen type voor een club waar de elite elkaar bij thuiswedstrijden treft. Feyenoord is een club die bij gewone mensen diep in het hart zit. En, niet vergeten, er loopt een jonge lichting rond waarmee veel te winnen valt.’

(AD)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.