Adil Ramzi tekent voor twee jaar bij Roda JC

Adil Ramzi speelt de komende twee seizoenen in het shirt van Roda JC. Dat meldt de club maandag op zijn digitale thuis. De Marokkaanse aanvaller trainde de afgelopen periode mee bij de Limburgers en komt transfervrij over van het Qatarese Al-Wakrah.

Ramzi speelde in een eerdere periode al eens een seizoen voor de Limburgers en vertrok toen naar Qatar. In dat seizoen kwam Ramzi tot 31 wedstrijden en negen doelpunten. Verder kwam de aanvaller in Nederland uit voor Willem II, PSV, FC Twente, FC Utrecht en AZ.

Technisch directeur Gerard Wielaert is blij met de nieuwe aanwinst. “Adil heeft de wens om, na zijn avontuur in Qatar, zijn carrière op een sportief waardige manier af te sluiten. Wij zijn blij, maar ook trots dat hij Roda JC Kerkrade daarvoor de juiste club vindt”, zegt hij op de website van Roda JC.
“Adil wordt aanstaande vrijdag 34 jaar, maar is nog steeds een meerwaarde in het veld maar zeer zeker ook daarbuiten. Een voorbeeld prof.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.