PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Tscheu La Ling wekt irritaties op bij PSV

PSV reageert geïrriteerd op uitspraken van Tscheu La Ling, die bij Ajax in beeld is voor de functie van algemeen directeur. De zakenman plaatste zaterdag zijn vraagtekens bij de financiële gang van zaken bij de concurrent uit Eindhoven.

Ling wil bij Ajax niet mer zien dat spelers worden aangetrokken met overheidsgelden en sponsorinkomsten. “Toen die gelden wegvielen, konden veel clubs hun eigen broek niet ophouden. Zie PSV en Feyenoord. PSV krijgt miljoenen van de gemeente en steekt even later alweer een slordige twintig miljoen euro in nieuwe spelers”, zo luiden de woorden waar Ling zich in Eindhoven niet geliefd mee heeft gemaakt.

PSV-directeur Tiny Sanders reageert in het Algemeen Dagblad geprikkeld op de uitlatingen. “Het moet afgelopen zijn met de pertinente onzin die verteld wordt over de financiën bij PSV. In tegenstelling tot veel clubs heeft PSV nooit subsidie ontvangen.”

“En de verkoop van de grond nu, als onderdeel van het totale herstelplan, is een zakelijke transactie, weer zonder subsidie. De opbrengst van de grondverkoop wordt gebruikt om dure leningen af te lossen”, zo hoopt Sanders voor ééns en altijd duidelijk te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.