PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil geld zien voor Bakkal en Engelaar

Otman Bakkal en Orlando Engelaar mogen niet gratis vertrekken bij PSV. De Eindhovense club wil een transfersom zien voor het tweetal.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Zowel Bakkal als Engelaar is niet langer nodig bij PSV, maar dat betekent niet dat zij zomaar mogen overstappen naar een andere club. Voor beide spelers geldt dat er een transfersom op tafel moet komen.

Bakkal en Engelaar hebben zelf ook wel oren naar een vertrek uit Eindhoven. De 26-jarige Bakkal maakt al acht jaar deel uit van de eerste selectie van de Brabanders, maar kan nog altijd niet op een basisplaats rekenen. Spartak Moskou zou voor hem in de markt zijn.

De 31-jarige Engelaar werd door trainer Fred Rutten in 2009 meegenomen van Schalke 04, maar de middenvelder haalde in Eindhoven bijna nooit zijn topvorm. Hij zou in de belangstelling staan van het Spaanse Osasuna.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.