PSV-target Zanka aast op vertrek bij FC Kopenhagen

PSV mag blijven hopen op de komst van Mathias ‘Zanka’ Jørgensen. De verdediger heeft zijn club FC Kopenhagen namelijk laten weten te willen vertrekken uit Denemarken.

PSV bracht deze week een bod uit van drie miljoen euro op Zanka. Dat bedrag kon nog verder oplopen op het moment dat de verdediger bepaalde prestaties behaalde in Eindhoven. Het Deense toptalent zelf wilde dolgraag naar de Nederlandse topclub, maar FC Kopenhagen weigerde.

De weigering van Kopenhagen is bij het management van Zanka in het verkeerde keelgat geschoten. Zij hebben al laten weten dat de mandekker zijn nog één jaar doorlopende contract sowieso niet zal verlengen waardoor hij volgend seizoen transfervrij kan vertrekken.

“FC Kopenhagen wil Mathias nu niet verkopen, dus moeten we naar andere opties kijken”, voert de zaakwaarnemer van Zanka de druk op tegenover Sporten.dk. “Het zal dan een transfervrij vertrek volgende zomer worden. Voor zijn ontwikkeling is het het belangrijkste dat hij binnen een jaar op een hoger niveau speelt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.