Bayern Munchen aast op oud-PSV’er Alex

De Braziliaanse verdediger Alex voetbalt komend seizoen mogelijk bij het Duitse Bayern München. De oud-speler van PSV staat nu nog onder contract bij het Engelse Chelsea, maar der Rekordmeister schijnt zeer gecharmeerd van hem te zijn.

Toch is Alex tweede keus voor de Beierse club. De mandekker komt alleen in beeld als de overgang van Jerome Boateng van Manchester City naar de Allianz Arena afketst. Volgens het medium Bild vragen The Citizens maar liefst 25 miljoen euro voor Boateng.

Bayern heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met Boateng, maar is niet bereid om zoveel geld neer te leggen voor de achterhoedespeler. Het prijskaartje dat om Alex’ nek hangt is lager: slechts tien miljoen euro.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer