PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Toivonen: ‘Ik ga de concurrentie aan met Wijnaldum’

PSV-middenvelder Ola Toivonen is niet van plan zich te gaan richten op een andere positie. Op de vraag op welke positie hij zich voor het komende seizoen wilde gaan richten antwoordde de Zweed stellig: “Precies dezelfde als vorig jaar, Offensieve middenvelder dus.”

Omdat PSV nog altijd niet over een echte centrumspits beschikt, is de gedachte dat Toivonen een linie opschuift geen gekke gedachte. In het verleden vulde de blonde Zweed al geregeld deze rol in. “Misschien een keertje als het nodig is, dan speel ik best als spits”, zegt de international in het Algemeen Dagblad. “Maar ik zie mezelf niet als de vaste spits. Als aanvallende middenvelder kom ik beter tot mijn recht.”

Toivonen maakt zich dan ook nog geen zorgen over zijn plaats in het elftal. “Nee, op dit moment denk ik daar niet aan. Het is juist goed dat PSV drie toppers heeft aangetrokken. Dat had onze ploeg nodig. En ja, volgens mij kan ik best met Wijnaldum samenspelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.