PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV contracteert twee talenten

PSV denkt aan de toekomst. De Eindhovenaren maken vrijdag op de eigen website bekend dat de club twee jeugdspelers langer aan zich heeft weten te binden. Jong PSV’er Marcel Ritzmaier (18) tekende voor twee seizoenen, terwijl A1-junior Menno Koch (17) een nieuw jeugdcontract ondertekende.

Oostenrijks jeugdinternational Ritzmaier, die vorig seizoen overkwam van SK Austria Kärnten, liet weten blij te zijn met de nieuwe verbintenis. “Ik speel natuurlijk in Jong PSV, maar in de voorbereiding heb ik ook een aantal keren met het eerste elftal gespeeld, dat is natuurlijk erg leuk en leerzaam”, stelt de middenvelder.

Koch, speler van het Nederlands elftal onder zeventien jaar, uit zich in dezelfde soort bewoordingen. “Het is natuurlijk prachtig om voor een club als PSV te mogen spelen. Uit dit contract spreekt enorm veel waardering.” De verdediger speelt sinds het seizoen 2006/07 bij PSV. Hij startte in de D-junioren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.