PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Brands hoopt dat Reis bij PSV blijft

PSV heeft de hoop op een langer verblijf van de Braziliaanse aanvaller Jonathan Reis nog niet opgegeven. Technisch manager Marcel Brands laat donderdagavond aan Eredivisie Live weten dat de club er alles aan doet Reis in Eindhoven te houden. De toekomst van de Braziliaan is ongewis.

Reis liep tijdens het afgelopen seizoen een zware knieblessure op en is het niet duidelijk of hij ooit weer op zijn oude niveau terug zal keren. Momenteel is Reis herstellende van die blessure en is zijn contract afgelopen. De zaakwaarnemer van Reis weigerde tot op heden elke toenadering vanaf de kant van PSV, maar Brands wil de moed echter niet opgeven. “We zullen er alles aan doen om hem te behouden.”

De naam van Mounir El Hamdaoui zingt nog altijd door het Phillips-stadion. De aanvaller mag vertrekken bij Ajax en zou door de goede relatie met Marcel Brands graag naar Eindhoven willen komen. “Ik weet dat de link snel gelegd wordt, maar wij hebben ons helemaal niet bij de speler of de club gemeld”, vervolgt Brands. “Iedereen weet wat ik van hem vind, hij is een hele goede speler. Maar nu is zijn komst niet aan de orde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.