PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV totaal niet bezig met komst van El Hamdaoui’

PSV zou geen enkel belang hebben om Mounir El Hamdaoui over te nemen van Ajax. De aanvaller wordt al langere tijd in verband gebracht met de club uit Eindhoven. “Ik weet dat de link snel gelegd wordt, maar wij hebben ons helemaal niet bij de speler of de club gemeld”, zegt technisch directeur Marcel Brands aan Eredivisie Live.

El Hamdaoui kon afgelopen seizoen niet goed opschieten met Ajax’ trainer Frank de Boer. Na een conflict werd de Ajacied weer bij de selectie genomen. Ajax heeft deze zomer besloten om hem niet bij de A-selectie te willen opnemen. De Amsterdamse club wil hem graag verkopen, maar dan wel voor het juiste bedrag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.