PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Romario Sabajo kijkt met trots terug op periode bij PSV

Romario Sabajo nam aan het einde van het voorgaande seizoen na zes jaar afscheid van PSV. De 22-jarige vleugelaanvaller is trots op de periode in Eindhoven en hoopt nu via Team VVCS op een avontuur in het buitenland.

“Ik heb een mooie en leerzame tijd gehad en daar ups en downs gekend. Ik was er trots op om PSV’er te zijn. Mijn afscheid was niet moeilijk en dat moet je ook zakelijk bekijken. Er was voor mij geen perspectief meer dus was het voor mij makkelijk, ik wil aan voetballen toekomen”, aldus Sabajo tegenover VoetbalPrimeur.

Het seizoen 2010/2011 begon goed voor de aanvaller, maar eindigde in mineur. “Bij de start van het vorige seizoen mocht ik bij de A-selectie beginnen, dat is voor mij een hoogtepunt van mijn carrière. Het dieptepunt was aan het einde van dat seizoen, omdat ik geblesseerd raakte aan mijn knie. Dat is nu echter verleden tijd. Ik ben fit.”

Het buitenland lonkt, maar ook een vervolg in het Nederlandse betaalde voetbal is welkom voor Sabajo. “Het mooiste zou zijn als ik de kans krijg om een avontuur aan te gaan in het buitenland. Ik denk dat ik daar veel kan leren op het gebied van het voetbal, maar ook op persoonlijk vlak. Het is wel zo dat in Nederland blijven spelen ook niet verkeerd zou zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.