PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV zoekt nog naar nieuwe spits

PSV is de laatste dagen veelvuldig in het nieuws geweest. De Eindhovenaren wisten drie nieuwe spelers te presenteren. Dries Mertens en Kevin Strootman werden gekocht van FC Utrecht, terwijl Georginio Wijnaldum werd overgenomen van Feyenoord. Desondanks is de Brabantse topclub nog niet klaar op de transfermarkt.

PSV hoopt zich voor het komende seizoen nog te versterken met een aanvallende versterking. De ploeg van trainer Fred Rutten hoopt nog een centrumspits te kunnen verwelkomen. Welke spelers er op interesse vanuit Eindhoven kunnen rekenen, is nog niet bekend.

“We willen een speler waarvan we weten dat het de ideale PSV-spits is. Momenteel hebben we Zeefuik en testspeler Ogbu, maar de bedoeling is om daar nog een aanvaller aan toe te voegen”, reageert technisch manager Marcel Brands in gesprek met de NOS.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.