PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV ziet af van testspeler Chuka Derick Ogbu

Chuka Derick Ogbu heeft de technische staf van PSV niet weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. De Nigeriaanse aanvaller was voor de tweede keer in korte tijd op proef in Eindhoven, maar verlaat de club zonder contract.

De 21-jarige spits kwam bij PSV in beeld op advies van Henk ten Cate, die met de aanvaller samenwerkte in h et Midden-Oosten. Ogbu wist echter onvoldoende indruk te maken, daarnaast had hij het nadeel dat zijn tijdelijke verblijfsvergunning afliep, meldt Voetbal International.

Ogbu trainde aan het einde van vorig seizoen al enkele dagen mee bij PSV, afgelopen week kreeg hij een tweede kans. Zaterdag speelde de voorhoedespeler mee in het oefenduel met VV Staphorst, Ogbu was toen eenmaal trefzeker tijdens de 6-0 overwinning. Dinsdagavond scoorde de spits opnieuw eenmaal, dit keer tijdens de 10-0 zege tegen RKSV Halsteren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.