Mounir El Hamdaoui zegt nee tegen Turkse aanbieding

Mounir El Hamdaoui is niet van plan zijn carrière te vervolgen in de Turkse competitie. De Marokkaanse aanvaller van Ajax kreeg de afgelopen week een aanbieding van Trabzonspor, maar legde deze vrijwel direct naast zich neer. Dat meldt Voetbal International.

De aanvaller mag na verschillende aanvaringen met de technische leiding in Amsterdam vertrekken. Trainer Frank de Boer verwijderde hem al uit de selectie voor het komende seizoen en droeg hem op zich bij de beloften te melden.

Achter de schermen flirt El Hamdaoui ook met een overgang naar PSV. Technisch manager Marcel Brands kent hem uit hun gezamenlijke tijd bij AZ en heeft nog altijd veel vertrouwen in de aanvaller. Daarbij is de Eindhovense topclub nog altijd op zoek naar een nieuwe aanvaller. PSV meldde zich echter nog niet officieel bij Ajax om een transfer te bespreken.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer