PSV laat Henk Fraser niet zomaar naar ADO gaan

ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn wil Henk Fräser graag als assistent naar Den Haag halen. Zijn huidige club PSV, waar de coach tot 2013 onder contract staat, is echter niet van plan de jeugdtrainer zonder slag of stoot te laten gaan.

“Het is duidelijk dat ik heel graag naar ADO Den Haag wil”, zegt Fräser in het Algemeen Dagblad. “Maar er zijn drie partijen nodig voor een overeenkomst. Ik wacht af.”

Maandag zetten de beide clubs de onderhandelingen voort. “Ik hoop dat zij eruit komen”, aldus de trainer. Fräser kan in Den Haag een twee- of driejarig contract ondertekenen. De trainer was in een eerdere periode al eens actief bij ADO Den Haag. In het seizoen 2007-2008 fungeerde hij toen eveneens als assistent-trainer, toen als assistent van Wiljan Vloet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.