PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Georginio Wijnaldum op haar na PSV’er

PSV versterkt zicht vrijwel zeker met Georgino Wijnaldum. Technisch manager Marcel Brands laat weten dat hij verwacht dat de transfer spoedig wordt afgerond.

Dat meldt Omroep Brabant. Brands liet zaterdag na het oefenduel van PSV met Staphorst tegenover de regionale omroep weten dat er nog een aantal details geregeld moeten worden voor Wijnaldum Feyenoord definitief verruilt voor PSV. Naar verluidt moet de middenvelder zo’n vijf miljoen euro opleveren.

Brands liet ook weten dat Orlando Engelaar mag vertrekken uit Eindhoven. Een verhuur is daarbij geen optie. Vermoedelijk mikt de boomlange middenvelder op een vertrek naar het buitenland. “Orlando heeft de wens nog eenmaal in het buitenland te spelen”, zo zei zijn zaakwaarnemer zaterdag in het Algemeen Dagblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.