PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Adil Ramzi duikt op bij Roda JC

Adil Ramzi krijgt de mogelijkheid om een contract af te dwingen bij Roda JC. De Marokkaanse aanvaller is op proef bij de Limburgse club en wist zaterdag tijdens een oefenwedstrijd direct het net van de tegenstander te vinden.

Roda JC won het oefenduel met KVC Oranje met 9-0 met onder meer één treffer van de proefspeler. In het seizoen 2006/2007 kwam Ramzi ook al uit voor de ploeg uit Kerkrade.

De 33-jarige aanvaller droeg het voorgaande seizoen het shirt van Al-Wakrah in Qatar. In het verleden kwam hij onder andere uit voor FC Utrecht, AZ, FC Twente, Córdoba, PSV, Willem II, Udinese en Kawkab Marrakech

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.