PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Osasuna meldt zich voor Orlando Engelaar’

Orlando Engelaar kan komend seizoen mogelijk zijn wedstrijden spelen in de Spaanse Liga BBVA. Osasuna wil de middenvelder graag aan de selectie toevoegen en heeft een voorkeur voor een huurovereenkomst, meldt Marca.

Technisch directeur Marcel Brands van PSV liet al eerder weten alleen bij verkoop te denken aan een vertrek van Engelaar. De middenvelder aast op een transfer naar een buitenlandse club mede door het aantrekken van Kevin Strootman door de club uit Eindhoven.

Engelaar kwam het voorgaande seizoen tot dertig wedstrijden voor PSV. De speler kon echter niet rekenen op veel steun van de aanhang.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.