Rutten: ‘Ik reken op komst van Wijnaldum’

Het is al enige tijd stil wat betreft de ontwikkelingen rondom de transfer van Georginio Wijnaldum. Bij PSV gaat men er desondanks nog steeds vanuit dat de middenvelder naar Eindhoven komt.

Feyenoord en PSV kwamen reeds tot een akkoord over een transfersom van vijf miljoen euro, maar een officieel transferbericht blijft tot dusver uit. Trainer Fred Rutten heeft echter nog altijd vertrouwen in de komst van de aanvallende middenvelder.

“Ik reken er ook op”, zegt Rutten vrijdag tegen Voetbal International. De nummer drie van afgelopen seizoen zal Dries Mertens en Kevin Strootman maandag presenteren. De club hoopt dat de transfer van Wijnaldum dan eveneens is afgerond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.