FC Toronto contracteert Danny Koevermans

Danny Koevermans heeft een nieuw avontuur gevonden bij het Canadese Toronto FC. De 32-jarige spits van PSV was met name afgelopen seizoen geen basiswaarde in Eindhoven, waardoor de Schierdammer zinspeelde op een vertrek.

“Ik ben bijzonder blij met deze overstap. Ik ben door de club op een geweldige manier ontvangen”, vertelt Koevermans aan NUsport. De oud-spits van AZ tekent voor twee-en-een-half seizoen bij Toronto.

Toronto FC komt uit in de Major Soccer League. Voor Koevermans is de stap naar het buitenland opvallend, aangezien de international tot nu toe in Nederland speelde. Eerder kwam hij uit voor AZ en Sparta Rotterdam. Aron Winter is trainer en technisch directeur bij Toronto.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer