PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jonathan Reis wil nog graag voor PSV spelen’

Jonathan Reis is mogelijk bezig aan zijn voorlaatste contractdag bij PSV. De verbintenis van de Braziliaan loopt donderdag af en vooralsnog is de optie in het contract niet gelicht.

PSV wil met de momenteel geblesseerde aanvaller rond de tafel om zijn toekomst te bespreken, maar het verzoek van technisch manager Marcel Brands is geweigerd. Reis zou zich eerst willen richten op zijn revalidatie. “Ten aanzien van het nieuwe contract is er even niet helemaal goed gecorrespondeerd met elkaar”, vertelt trainer Fred Rutten in Voetbal International.

Reis scheurde in december 2010 alle banden van zijn knie af en is nog wel even zoet met zijn revalidatie. “Het is een nobele gedachte ervan uit te gaan dat hij PSV dankbaar is. Ik zit zelf zo wel een beetje in elkaar, maar in de voetballerij is dat niet altijd bij iedereen het geval. Mijn gevoel zegt dat Jonathan nog steeds graag bij PSV wil spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.