PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV zes weken zonder Atiba Hutchinson

Voetbalclub PSV moet het de komende zes weken stellen zonder de Canadees Atiba Hutchinson. Dat meldde de Eindhovense club dinsdag op de website. De middenvelder is maandag geopereerd aan de meniscus van zijn linkerknie.

De 28-jarige Hutchinson, die aan zijn tweede seizoen begint bij PSV, kwam geblesseerd terug van het toernooi om de Concacaf Gold Cup. Eerder was al bekend dat hij een deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen moest missen hoewel de ernst van de kwetsuur nog niet duidelijk was.

Hij zal naar verwachting in augustus weer aansluiten bij de selectie van trainer Fred Rutten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.