PSV biedt 13 miljoen voor Strootman en Mertens

PSV en FC Utrecht zijn dicht bij een akkoord over de transfers van Dries Mertens en Kevin Strootman naar Eindhoven.

Uiterlijk woensdag verwachten de clubs duidelijkheid. De Branders verhoogden intussen het bod op het duo tot dertien miljoen euro. Het gat dat resteerde stemde alle betrokkenen positief over de afloop die de spelers wensen. Zij hebben namelijk bij FC Utrecht aangegeven dat ze dolgraag naar Eindhoven verkassen.

Mertens bereikte in het weekeinde al een persoonlijk akkoord met PSV. Strootman, die voor vakantie op Ibiza verblijft, was nog niet zover. FIFA-makelaar Chiel Dekker, de begeleider van de neo-international, en PSV verwachten echter geen problemen. Hoofdtrainer Fred Rutten hoopt de versterkingen komende maandag, wanneer alle internationals zich moeten melden, te mogen begroeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.