PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Georginio Wijnaldum akkoord met PSV’

Georginio Wijnaldum gaat Feyenoord naar alle waarschijnlijkheid verlaten voor PSV. De twintigjarige middenvelder zou volgens VI-watcher Martijn Krabbendam dichtbij een akkoord met de club uit Eindhoven zijn. De Brabantse club wil voldoen aan de vraagprijs van vijf miljoen euro.

Feyenoord was van plan om Wijnaldum een ultiem aanbod te doen om zijn contract, dat in de zomer van 2012 afloopt, open te breken en te verlengen. De Rotterdammers lijken echter de aanbieding te kunnen verscheuren. Naar alle waarschijnlijkheid komt de Stadionclub woensdag met meer nieuws naar buiten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.