PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Strootman en Mertens willen graag naar PSV

PSV hoopt nog steeds op de komst van Dries Mertens en Kevin Strootman. FC Utrecht, de huidige werkgever van het tweetal, heeft de Eindhovense vereniging een ultimatum gesteld. “Zowel qua deadline als financieel.”

“Het liefst raken we deze bepalende spelers helemaal niet kwijt, maar er kunnen bedragen op tafel komen waardoor een transfer niet te stoppen is”, zegt technisch directeur Foeke Booy in het Algemeen Dagblad.

“Mede omdat we ook met spelers te maken hebben die graag hogerop willen, zowel sportief als financieel, en hebben aangegeven graag naar PSV te gaan”, aldus de technsich directeur van de Domstedelingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.