PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dries Mertens persoonlijk akkoord met PSV

PSV hoopt nog steeds op het aantrekken van Dries Mertens en Kevin Strootman. Met FC Utrecht hebben de Eindhovenaren nog geen akkoord over de afkoopsom, Mertens heeft inmiddels wel een persoonlijk akkoord met PSV.

De Belgische spelmaker heeft op hoofdlijnen een overeenstemming bereikt met de Eindhovenaren, meldt De Telegraaf. Strootman zou ook positief zijn over een mogelijke overstap naar de Brabantse club. Foeke Booy, technisch directeur van de Domstedelingen, begrijpt de wens van de spelers. “Ik snap wel dat de spelers positief staan tegenover een transfer, want zij kunnen zich verbeteren. Voor ons is het zaak een afweging te maken tussen het sportieve en financiële verhaal.”

FC Utrecht heeft PSV inmiddels wel duidelijk gemaakt wat de voorwaarden voor een transfer zijn. “Wij hebben aangegeven waar het breekpunt voor ons ligt en PSV heeft dit weekeinde de tijd gekregen om daarover na te denken”, aldus Booy. De club van trainer Fred Rutten wil overigens niet over de spelers afzonderlijk praten. “PSV heeft aangegeven alleen geïnteresseerd te zijn in een package-deal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.